Optiek Thys heeft een uitgebreide & variërende collectie.

 

Heren & Dames

Professioneel advies is heel belangrijk. Denk hierbij aan de juiste vorm en kleur. Ook moet de bril goed passen en een optimaal comfort bieden, rekening houdend met uw sterkte en de glaskeuze.   Bij Optiek Thys kan u een ruime keuze vinden aan monturen in verschillende stijlen en prijsklasses.  Samen zoeken we voor u de perfecte bril.

Kinderen

Kinderen zijn ook van harte welkom bij Optiek Thys.

Voor jonge kinderen is een bril met aangepaste glazen belangrijk.
Aangepast en inspelend op de ontwikkeling van het kind.  In de uitgebreide collectie van Optiek Thys vindt u kindvriendelijkemonturen, geschikt voor elke snoet!

Zonnebrillen

Nooit was het belangrijker om beschermende lenzen te gebruiken in het zonlicht. Wanneer u uw ogen niet beschermt stelt u ze bloot aan schadelijk straling. Dit kan ernstige effecten hebben op de gezondheid van uw ogen. Het dragen van een goede zonnebril is dus van groot belang! Optimale bescherming van de ogen, in een stijl die bij u past!

3D Brillen

Je gezicht is uniek, met zijn eigen vorm, gelaatsuitdrukkingen en emoties. Het is het eerste wat je ziet als je in de spiegel kijkt, en vaak is het ook het eerste wat anderen aan jou opvalt. Druk jezelf uit. Bepaal je stijl. En vier dat je uniek bent met Yuniku, ‘s werelds eerste 3D-bril helemaal op maat van jouw ogen. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Ontdek hem hier

Kom zeker eens langs om nog veel meer merken te ontdekken